De van Stee stichting ondersteunt projecten op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied in de gemeente Leidschendam-Voorburg.
Op deze website krijgt u een indruk van onze geschiedenis en de door ons gesteunde projecten. Ook kunt u zien hoe u een aanvraag voor financiële ondersteuning kunt doen en aan welke voorwaarden de aanvraag moet voldoen.

Projecten die zijn gesteund door de van Stee stichting

In de afgelopen 30 jaar heeft de van Stee stichting voor ongeveer € 125.000,- aan schenkingen gedaan. De afgelopen periode hebben we ondermeer de volgende projecten gesteund:

• Kunstuitleen Voorburg, tas ter bescherming van kunstwerken bij vervoer, € 750,-
  • Stadsmuseum Leidschendam-Voorburg, Pr. Marianne tentoonstelling, € 1.000,-
  • Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg, verbouwing Oosteinde 73, € 1.000,-
  • Theater de Tobbe Leidschendam, literaire toneelvoorstellingen, € 1.000,-
  • Stichting Dans aan de Vliet Leidschendam, opvoering Notekrakersuite, € 500,-
  • Historische Vereniging Voorburg, tentoonstelling jubileumboek, € 500,-
  • Wijkvereniging Damsigt, bijdrage aan renovatie wijkgebouw De Boot, € 500,-
  • Alzheimercafé Leidschendam-Voorburg,10 jarig bestaan, Vergeet-mij-niet speldjes € 200,-